Foto album Hattrick

Sport en bewegen binnen de kinderopvang

Ook voor kinderopvangorganisaties is sport een vaak ingezet middel om een goede invulling te geven aan de tijdsbesteding van kinderen tijdens de opvangperiode. Hattrick is de geschikte partner om deze sportactiviteiten vorm te geven. Of het nu om eenmalige, wekelijkse of dagelijkse sportactiviteiten gaat, Hattrick heeft ruime ervaring in de uitvoering en coördinatie hiervan.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden is hieronder een korte opsomming te vinden. Bent u benieuwd naar wat Hattrick voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Hattrick voor een vrijblijvend gesprek.

Sport BSO

Bent u op zoek naar sporten als onderdeel van de buitenschoolse opvang? Hattrick heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op dit onderdeel. Sporten kan op verschillende manieren invulling krijgen binnen de buitenschoolse opvang. Hieronder zullen verschillende mogelijkheden uiteen worden gezet:

1. Uitvoering van sportieve activiteiten op de eigen locatie
2. Uitvoering van sportieve activiteiten op een sportlocatie
3. Organisatie en uitvoering van een Sport BSO (indien mogelijk in samenwerking met een sportvereniging)  

Bij de organisatie en uitvoering van een Sport BSO neemt Hattrick voor u alle taken uit handen. Hattrick zorgt voor een locatie en samenwerkingsafspraken met de lokale sportvereniging(en). Op basis van uw wensen kunnen cycly van minimaal 6 weken georganiseerd worden maar behoort een permanente bezetting van de Sport BSO ook tot de mogelijkheden.

Flexibele inzet sportdocenten

Hattrick heeft voor u de mogelijkheid om sportdocenten in te zetten op uw reguliere groepen. Deze enthousiaste en gekwalificeerde krachten hebben de ervaring in huis om kinderen te motiveren met elkaar te bewegen. Zit u op enig moment omhoog met de bezetting van uw groepen, informeer dan bij Hattrick voor de mogelijkheden.

Sportief overblijven

Veel kinderopvangorganisaties verzorgen tussen de middag ook het overblijven. Maar kinderen zitten vol energie en willen na hun boterham vaak snel weer actief bezig zijn. Hattrick kan voor uw beweegactiviteiten op het schoolplein of in de gymzaal verzorgen. De activiteiten kunnen een vrij speelkarakter hebben of zijn juist thematisch.

< Terug naar Ons Speelveld