Dordt Centraal Latjetrap competitie 15-9-2014

Welke voetbalclub heeft de beste latjetrappers?

Normaal gesproken schiet je als voetballer liever niet op de lat. Bij de latjetrap-competitie voor eerste teams van voetbalclubs uit Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Heerjansdam is dit juist wel de bedoeling. Hattrick Sport organiseert de competitie, die op de voet gevolgd kan worden op de site en in de geprinte edities van Dordt Centraal. De inschrijving is gestart.

Hattrick organiseerde al eerder een latjetrap-competitie in een naburige regio, maar start nu ook hier met de populaire wedstrijd. Twintig clubs worden er uitgenodigd om mee te doen. “Die selecteren ieder drie spelers”, legt Ron Tempelaar van Hattrick uit. “Zij schieten ieder drie keer vanaf drie verschillende afstanden: 11, 16 en 20 meter. Daar komt een ranglijst uit. De eerste drie teams gaan naar de finale, die staat gepland rond de finale van de Dordt Centraal Jeugdbokaal 2015. Voor de winnaars zijn er naast de eer mooie prijzen te winnen.” Dordt Centraal doet regelmatig verslag van de latjetrap-wedstrijd. Wekelijks zal er op www.dordtcentraal.nl een filmpje verschijnen dat Hattrick bij één van de deelnemende clubs heeft gemaakt.

Durven jullie deze uitdaging aan? Klik hier om je aan te melden voor de Dordt Centraal latjetrap competitie.