Foto album Hattrick

Word Citytrainer! 16-5-2018

Citytrainer Zwijndrecht

Wil jij iets voor jouw stad betekenen? Heb je een sporttalent? Zit je vol energie? En wil je jouw creativiteit inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word een Citytrainer en organiseer in jouw buurt samen met vrienden en/of bekenden leuke activiteiten.

Wij zullen je leren om een evenement op te zetten, uit te voeren én te begeleiden! Na de cursus kan je hier zelf mee aan de slag, uiteraard blijven wij in contact. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om te helpen bij 1 of meerdere toffe evenementen die de sportcoaches in Zwijndrecht jaarlijks organiseren voor verschillende doelgroepen in Zwijndrecht.

Citytrainers zijn inwoners van een gemeente die de cursus City trainer succesvol hebben afgerond. Zij zijn daardoor beter in staat om sportieve of creatieve activiteiten en evenementen te organiseren én te begeleiden. Tijdens de cursus zal er een zoektocht naar jouw talent plaatsvinden. Een Citytrainer draagt bij aan een creatieve, sportieve en sociale omgeving.
 

Inhoud cursus:

          - Kennismakingsgesprek, waarin wij jouw motivatie naar boven willen halen!
          - 8 bijeenkomsten waarin wij jou trainen en begeleiden, daarnaast ga je minimaal 15 uur aan de slag bij een vereniging of organisatie die bij jou past om het geleerde in de praktijk te brengen.
          - Na afloop krijg je een certificaat! En uiteraard blijven wij met elkaar in contact en kunnen we elkaar helpen waar nodig.

Inschrijven? Meld je nu aan en mail jou gegevens, zoals naam, leeftijd, telefoonnummer naar: citytrainer@stichtinghattrick.nl

De cursus is voor jou als deelnemers geheel gratis! De cursus wordt bekostigd door de provincie Zuid-Holland.