Bouwstad 2019

Eenmalig op 22-07-2019 van 09:00 tot 16:00

Schoolvakantie, Zomervakantie

Scouting Panoord

Bouwstad 2019 start in de zomervakantie. Dit jaar zal Bouwstad Zwijndrecht plaats vinden op de Scouting Panoord, Groot karrenveld 10 te Zwijndrecht. Bouwstad wordt georganiseerd door Stichting Hattrick met inzet van veel vrijwilligers. Er zal naast het

Let op: Belangrijke informatie Bouwstad

- Bouwstad is van 22 juli t/m 26 juli 2019. Start van bouwstad is maandag 22 juli 2019.
- Alleen weekkaarten te koop van € 27 p.p. Betalingen kunnen alleen contant worden voldaan bij de entree van bouwstad op maandag 22 juli. (Graag gepast betalen)
- Maximaal 5 deelnemers per bouwplek.
- Aanmelden kan vanaf 5 juni 2019.
- Mocht u minder dan 5 kinderen inschrijven dan kan het zijn dat er andere kinderen worden toegevoegd aan dezelfde bouwplek.

Huisregels van bouwstad

- Tussen 09.00 en 10.00 uur kunnen de kinderen binnenkomen. In verband met de veiligheid zal de poort verder gesloten worden.
- Kinderen kunnen het terrein verlaten tussen 15.30-16.00 uur door middel van een opruimbon & afmelding.

- Komt u uw kind(eren) eerder ophalen dan is dit geen probleem, graag vooraf bellen naar het nummer: 06 50 74 21 99. Meldt uw kind wel af en zorg dat hij/zij de werkplek netjes achter laat.
- Ouders zijn van harte welkom, wel vragen we om de kinderen alleen te 'helpen' en niet voor hen te bouwen.
- Er is gereedschap aanwezig, maar niet voldoende voor alle kinderen. Neemt u zelf gereedschap mee? Geef hierop dan duidelijk aan van wie dit gereedschap is.
- Eten en drinken mag vanuit huis meegenomen worden. Heel de dag is er gratis water te verkrijgen.
- Tijdens de lunch kan je een broodje knakworst of tosti kopen.
- We adviseren om de kinderen geen nieuwe kleding en schoenen aan te laten doen.
- Er worden foto's genomen + geplaatst op onze facebook pagina www.facebook.com/bouwstad. Like onze pagina en blijf op de hoogte! Op maandag zal er gevraagd worden om uw handtekening i.v.m. de nieuwe AVG wet.

Veiligheid & gebruik

- Het gebruik van accu / elektrisch gereedschap is NIET toegestaan!
- Dichte schoenen zijn verplicht. Dit in verband met de veiligheid!
- Het bouwwerk mag alleen met verf op waterbasis worden geverfd! Het is dit jaar niet toegestaan om spuitbussen of verf op terpentine basis te gebruiken.
- Bij het niet naleven van de opgestelde regels kan de deelnemer/ouder aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of vergoedingen.

*Voor vragen kunt u mailen naar doemee@hattricksport.nl